Мапа порталу

Рівень платежів за опалення перевищив 100 відсотків

Рівень оплати городянами вартості житлово-комунальних послуг протягом року має нерівномірний характер. Наприклад, у період зимових свят через збільшення суми платежу за опалення заборгованість населення зростає.

Так, станом на 01.03.2015 відсоток оплати за послуги ВАТ «Миколаївська ТЕЦ» склав 71, 2% і ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» - 76,4%, при цьому городяни платили краще, ніж бюджетні установи та інші споживачі. Рівень оплати за електроенергію був найвищим. Майже 97% нарахувань було сплачено в лютому і 98% в квітні. За водопостачання та водовідведення - до 1 травня рівень оплати знизився до 89,9% порівняно з 99,9% в лютому.

До кінця квітня городяни значно збільшили внески за комунальні послуги. Рівень платежів за опалення перевищив 100 відсотків, і загальний борг за тепло зменшився на 17, 6 млн. грн. На 312 тис. грн. скоротився борг за водопостачання та водовідведення. Рівень платежів за послуги з утримання будинків збільшився, але в даний час борг населення за ці послуги складає майже 28 млн. грн.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: