Мапа порталу

У школі №43 Корабельного району відзначили 100- річчя з дня народження Костянтина Ольшанського

21 травня у Миколаївській школі № 43 імені К.Ф.Ольшанського, що знаходиться у   Корабельному районі, відзначили 100-річчя з дня народження Героя Радянського Союзу Костянтина Ольшанського.

В урочистостях взяли участь перший заступник голови адміністрації  Корабельного району Олександр Гвозденко, заступник голови адміністрації району Валентин Красножон, представники управління освіти  Миколаївської міської ради, делегації  ради ветеранів від Миколаївської області, м. Миколаєва та  Корабельного району, доньки десантників Миколи Яковича Медведєва (Галина Медведєва) та Олексія Івановича Купріянова (Валерія Купріянова), делегація від Миколаївського морського торгового порту та морського спеціалізованого порту "Ніка – Тера", представники бойового екіпажу великого десантного корабля К.Ольшанський, депутати Миколаївської міської ради  - Сергій Паливода та В’ячеслав Ніколашин,  делегації загальноосвітніх шкіл  району та професійних училищ, ветерани АТО.

Про безсмертний подвиг десанту моряків під командуванням К.Ф. Ольшанського розповідали учні школи. До пам'ятної дошки,  яка розташована на адміністративній будівлі навчального закладу поклали квіти.

Лейтмотивом заходу стали слова про те, що нащадки завжди повинні  пам’ятати ціну, яку заплатили батьки і діди за можливість наступним поколінням жити у мирі та злагоді. Особливо зворушливо прозвучав заклик  бути гідними подвигу десантників під командуванням Костянтина Ольшанського.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/korab)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: