Мапа порталу

19 травня відбувся ювілейний фінал Х спартакіади серед дошкільних навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва

На базі дитячо – юнацького спортивного оздоровчого комплексу за участі адміністрації Корабельного району та підтримки Миколаївського тепловозоремонтного заводу (директор В‘ячеслав Сімченко) вже вдесяте відбулась спартакіада серед вихованців дошкільних навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва. Цього року її організатором виступив педагогічний колектив дитячого садка № 110.

В урочистому закритті спартакіади взяли участь перший заступник голови адміністрації Олександр Гвозденко, заступник голови адміністрації Валентин Красножон, директор ТОВ «МТРЗ» В’ячеслав Сімченко, представник міського управління освіти Валентина Кузнецова.

Корабельний район сьогодні впевнено  крокує  вперед, втілюючи у життя заходи, які спрямовані на збереження здоров’я дітей та залучення їх до активних занять спортом.

Те, що цей яскравий і захоплюючий захід викликав радість, єднання дітей та вихователів було очевидно з перших хвилин старту і до останнього змагання. Діти разом з педагогами танцювали, показували спортивні номери. Але найголовнішим для них був успішний виступ у різних спортивних змаганнях. Юні чемпіони продемонстрували витривалість, сміливість, організованість, командний дух у стрибках, бігу та естафеті.

Участь у фінальних змаганнях взяли команди 12 дошкільних установ району.

У перервах між конкурсами дітей розважали казкові герої, свої вміння і таланти демонстрували творчі колективи дитячих садків.

Всі учасники спартакіади отримали Почесні грамоти   та подарунки від адміністрації Корабельного району. Сюрпризом для дитсадка-організатора цієї події став подарунок від Миколаївського тепловозоремонтного заводу - сучасна аудіосистема. В'ячеслав Сімченко висловив сподівання, що цей подарунок принесе щиру радість діткам і у них з'явиться можливість проводити свої яскраві свята на найвищому рівні.

Але найбільшою нагородою для маленьких спортсменів була підтримка та гучні оплески їхніх уболівальників.

Головний прапор спартакіади урочисто передали дитячому садку №125, який стане організатором  вже одинадцятої спартакіади у наступному році.

Прес - служба адміністрації Корабельного району

 

IMAGE FOLDER (/files/News/sad)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: