Мапа порталу

25 миколаївців пройшли навчання у Школі лекторів правової освіти

16-17 травня 2015 року в м. Миколаєві працювала Школа лекторів правової освіти. Захід відбувався за підтримки управління у справах дітей, сім’ї та молоді Миколаївської міської ради спільно з громадською організацією "Жіночі ініціативи і демократія". Основна мета проекту - навчання групи активної молоді ораторському мистецтву та теоретичним знанням про права людини для того, щоб вони поширювали ці знання та реалізували себе як професійні лектори та волонтери.

 Участь у проекті взяли 25 молодих та ініціативних представників м.Миколаєва віком від 16 до 23 років.

Протягом двох насичених днів учасники дізнались про мистецтво успішної презентації, про основи роботи з аудиторією, навчились основам ораторського мистецтва та подолали свій страх перед публікою. Крім цього, тепер вони знають все про основні права людини та вже склали свою першу лекцію.

Кожен учасник, який відвідав всі заняття Школи, отримав сертифікат лектора, що засвідчує можливість проводити лекції з прав людини в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах. Сертифікат підписаний Миколаївський міським головою.

Школа лекторів правової освіти - проект, ініційований ГО "Жіночі ініціативи і демократія". 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: