Мапа порталу

Миколаївський фестиваль «7я - мама, тато, я»

16 травня в Дитячому містечку «Казка» відбувся Миколаївський фестиваль «7я - мама, тато, я». Організаторами свята виступили управління у справах сім'ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради та громадська організація «Жіночі ініціативи і демократія». Допомогу і підтримку в проведенні фестивалю надали: служба у справах дітей Миколаївської міської ради, Миколаївський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей таМиколаївський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, культуро – ігровий комплекс «Дитяче містечко «Казка», громадська організація «Молодіжний рух «Молодь за права людини», центр гармонійного розвитку «Райдужний світ», Миколаївський ролер-центр, кінотеатр «Піонер».

Протягом усього дня тривали ярмарки та майстер-класи з основ етикету, образотворчого мистецтва та виготовленню виробів власними руками.

На найбільшому майданчику містечка «Казка» відбувся сімейний турнір - «Мама, тато, я - Європейська сім'я», в якому взяли участь багато родин міста. Веселі естафети, цікаві завдання не лише об’єднали миколаївців у спільній справі, а й подарували чудовий настрій як учасникам, так і глядачам. Всі сім'ї були нагороджені грамотами та подарунками. Після проведення сімейних естафет гості та мешканці міста насолодилися яскравим святковим концертом.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: