Мапа порталу

Фахівці перевірили, як у школі №42 піклуються про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Перевірка навчальних закладів на предмет здійснення соціального захисту дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – один з важливих напрямків роботи служби у справах дітей Ленінського району.

У травні поточного року фахівці відвідали загальноосвітню школу №42. Служба у справах дітей перевірила та проаналізувала стан виховної роботи педагогічного колективу з дітьми – сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

У школі функціонує куточок правознавства, де діти можуть ознайомитися із своїми правами та обов'язками. Інформація на ньому постійно оновлюється. За правову роботу відповідає вчитель історії та правознавства. У позаурочний час для вихованців закладу організовано гуртки та спортивні секції.

Навчальний заклад відстежує стан захисту прав та законних інтересів дітей. Під опікою насамперед сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.  Ця категорія учнів забезпечена Єдиними квитками та безкоштовним харчуванням.

Спеціалісти служби у справах дітей надали педагогам рекомендації щодо урізноманітнення форм співпраці школи і громадських організацій.

 

Прес-служба адміністрації Ленінського району

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: