Мапа порталу

Одна з найстаріших шкіл Миколаєва - гімназія № 2 - відзначила 150-річний ювілей

Сьогодні, 18 травня, в Обласному палаці культури пройшов святковий концерт, приурочений до 150-річного ювілею Миколаївської гімназії № 2.

Керівник міста Юрій Гранатуров привітав педагогічний колектив школи, учнів та їх батьків зі святом, відзначив, що гімназія № 2 - одна з найстаріших шкіл Миколаєва, яка сьогодні дає потужні знання.

- Друга гімназія - це дуже знаковий навчальний заклад для міста Миколаєва. У другій гімназії є яскраві традиції, чудовий колектив, велика кількість учнів. І нам необхідно покращувати матеріально-технічну базу, створювати усі умови для того, щоб хлопці та дівчата могли отримувати знання найвищого рівня.

Юрій Гранатуров підкреслив, що міська влада планує провести поточний ремонт школи.

Як відзначив мер Миколаєва, вихованці гімназії не раз доводили свій високий рівень знань і майстерність, завойовуючи високі місця на різних наукових форумах та олімпіадах. Міський голова подякував педагогам за майстерність, небайдужість та відповідальне ставлення до обраної справи.

Юрій Гранатуров передав директору гімназії Володимиру Федоренку сертифікат на отримання 14 нових ноутбуків.

За словами директора цього навчального закладу Володимира Федоренка, гімназія № 2 протягом останніх п'яти років входить до числа 100 кращих шкіл України. Сьогодні у гімназії навчаються більше 600 хлопців та дівчат, їм передають знання понад 50 кваліфікованих вчителів.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/gimnazia2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: