Мапа порталу

Юрій Гранатуров: «Буде збільшено фінансування міської сфери освіти»

Напередодні закінчення навчального року міський голова Юрій Гранатуров зустрівся з працівниками сфери освіти, щоб з перших вуст почути про проблеми, які хвилюють керівників навчальних та виховних закладів міста.

- У нас дуже хороша система освіти, потрібно «підтягнути» господарські питання, якість харчування в школах і дитячих садах, питання оплати праці. Люди, які виховують, навчають наших дітей, повинні відчувати себе впевнено в нашому місті, - сказав мер.

Попереду літо, пора канікул. Поки школярі відпочиватимуть, завдання міської влади – привести до ладу будівлі шкіл і дитячих садків. Міський голова Юрій Гранатуров запевнив, що роботи з ремонту покрівель навчальних закладів будуть виконані в строк.

Директор ЗОШ № 19 Олексій Ільїн поставив питання, яке хвилює всіх батьків: «Чому пільговий проїзд у маршрутках надається тільки дітям від 6 до 14 років? Як же старшокласники? І чому тільки до 15 травня, адже навчальний рік закінчується пізніше?»  Юрій Гранатуров пояснив, що рішення виконкому грунтується на Постанові Кабінету Міністрів України, а в ньому зазначені саме такі межі. Директор ЗОШ № 18 Ніна Колечко підняла дуже серйозну проблему: батькам учнів 4-х і 7-х класів у новому навчальному році доведеться купувати підручники за свій рахунок. Мер запевнив, що міська влада потурбується, щоб у кожного учня були підручники. Директор морського ліцею Олексій Реутенко попросив відремонтувати дорожнє покриття по вул. Потьомкінській. На що мер відразу відповів: «Поточний ремонт буде виконаний найближчим часом. У міської влади є ідеї і з приводу переведення настільки чудової установи в більш гідне приміщення».

- Незважаючи на те, що в країні військові дії, у нас рік прориву. Ми маємо можливість зробити багато чого з того, що нам необхідно. Буде суттєво збільшено фінансування міської сфери освіти за підсумками першого півріччя, оскільки виконуємо бюджет на 130%, - запевнив міський голова Юрій Гранатуров.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/daydengi)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: