Мапа порталу

Жовтневий районний Будинок культури прийняли до комунальної власності міста

На 47 сесії Миколаївської міської ради депутати надали згоду на прийняття до комунальної    власності    територіальної  громади м. Миколаєва цілісного майнового комплексу - Жовтневого районного Будинку культури, який розташований за адресою: пр.Жовтневий, 328.

«Жовтневий район з об‘єктом не справляється. - відзначив Юрій Гранатуров. – Будинок культури знаходиться в центрі Корабельного району і вся депутатська група району звернулася до міської ради з клопотанням – прийняти його до міської комунальної власності. Тож повернемо місту ще один чудовий об‘єкт культури».

Депутат Олег Солтис вніс доповнення, відзначивши, що депутатська комісія під час систематичних обстежень закладів культури міста часто спостерігає одну і ту ж проблему – неукомплектованість  штату працівників.  Міський голова дав протокольне доручення відпрацювати дане питання.

На емоційне запитання депутата Ігоря Копійки: чи закладені у бюджеті на 2015 рік кошти на утримання та відновлення Будинку культури, відповіла Валентина Бондаренко, заступник міського голови - директор департаменту фінансів.

«Відповідно до законодавства, для закладення у бюджеті коштів на той чи інший об‘єкт, він має бути у міській комунальній власності, - пояснила вона, - інакше, ми не маємо права цього робити. Кошти будуть передбачені лише після прийняття об‘єкта до міської власності, при коректуванні бюджету. Їх у міському бюджеті достатньо».

 

IMAGE FOLDER (/files/News/dk)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: