Мапа порталу

У Миколаєві відбувся черговий майстер-клас для ветеранів, ветеранок та їхніх родин

17 жовтня відбувся черговий майстер-клас з ароматерапії для ветеранів, ветеранок та їхніх родин.
 
Про це повідомляє Агенція розвитку Миколаєва.
 
Заняття відбулося в атмосфері спокою та гармонії, де кожен зміг відпочити, відновити внутрішній баланс і зануритися у світ цілющих ароматів. 
 
Ароматерапія — це природний метод, який допомагає зменшити стрес, поліпшити настрій і сприяє загальному оздоровленню. Використання ефірних олій має здатність розслабити тіло й розум, знизити рівень тривожності та сприяти кращому сну.
Після заняття учасники поділилися, що відчули емоційне полегшення, спокій і приплив енергії. Такі майстер-класи не лише допомагають відновити сили, але й створюють відчуття підтримки та турботи.
 
 
Майстер-клас реалізовується в рамках проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей».
 
Нагадуємо, що всі ветерани та члени їхніх родин мають можливість долучитися до інших майстер-класів. Центр навчання і освіти дорослих "Південь" пропонує цікаві заняття з ароматерапії, виготовлення унікальних виробів із епоксидної смоли, арт-коучингу, де ви зможете вивчити мистецтво самовираження через творчість, а також познайомитися з нашою неймовірною культурною спадщиною – таврійським розписом. Крім того, ви можете отримати психологічну підтримку.
 
Залишайте заявку та дізнайтеся більше інформації за посиланням.
 
Цей проєкт здійснюється за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини , завдяки зусиллям команди DVV International Ukraine та Центру навчання і освіти дорослих "Південь" за партнерством КУ ММР Агенція розвитку Миколаєва.
 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/October2024/181024_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: