Мапа порталу

Сучасно та зручно: відтепер у миколаївських автобусах можна розрахуватися безготівковим способом

Віднедавна у міських автобусах Миколаєва з'явилася можливість сплати за проїзд безготівковим способом. Наразі п’ять автобусів КП “Миколаївпастранс” оснащені терміналами безготівкової оплати. Це було зроблено задля покращення якості обслуговування та комфорту пасажирів.

“Це питання назрівало давно. Ми вирішили встановити термінали для того, щоб зробити наші послуги більш комфортними для пасажирів. Тепер водію не потрібно шукати решту, а пасажиру - чекати її. Це просто, швидко і сучасно”, - розповів директор КП “Миколаївпастранс” Дмитро Тесленко

Розрахуватися за проїзд можна карткою будь-якого банку або ж безконтактним способом за допомогою PayPass.

В автобусах, які найперші отримали термінали, вже майже тиждень пропонують новий метод оплати за проїзд. Як відмічає водій маршруту №1 Андрій, термінал значно пришвидшив та спростив обслуговування пасажирів:

“Поки не всі люди знають, що у нас з'явилася така можливість сплатити за проїзд. Тому спочатку я пропоную всім пасажирам. Набагато простіше і швидше оплатити терміналом, ніж чекати, поки я видам решту, особливо, коли люди приходять з крупними купюрами”.

Найближчими тижнями кожен автобус, що виходить на міські маршрути, буде оснащений терміналом.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/October2024/18102024_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: