Мапа порталу

Цікаві заходи для дорослих та малечі в бібліотеці ім. Ш. Кобера і В. Хоменка: анонс на серпень

Центральна міська бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка пропонує на серпень ряд цікавих заходів для дітей та дорослих.

Гурток раннього розвитку дитини «Букасики» (щотижня понеділок/п’ятниця, 11.15 та 12.30). Гурток раннього розвитку для дітей 4-6 років. Комплексна підготовка дітей до школи.

Інтерактивні заняття для дітей з обмеженими можливостями (щотижня понеділок/середа, 13.00). Ігрові інтерактивні програми, розвиваючі заняття, святкові програми тощо для дітей з особливими потребами.

Заняття в художній студії «Берегиня» (щотижня неділя, 10,12,14 та 16.00). На заняттях вихованці гуртка реалізують свій творчий потенціал, розвивають асоціативно-образне та просторове мислення, уяву, фантазію, пам’ять та художній смак, навчаються малювати.

Засідання творчої майстерні «Бджілка» (щосереди, 16.00). Виготовлення поробок з різноманітних матеріалів.

Засідання клубу спілкування людей похилого віку «Золотий вік» (щовівторка, 11.00). Комунікативний клуб для людей поважного віку.

Засідання мовного клубу «Мовограй» (щоп’ятниці, 13.00).

Мовний клуб для всіх бажаючих. Заняття тривають у форматі вільного спілкування українською мовою задля вдосконалення своїх мовних навичок.

Курси англійської мови «English club» (вівторок/п’ятниця, з 15.00). Курси для всіх бажаючих вдосконалити свої знання з англійської мови.

Засідання підліткового клубу спілкування «Невгамовні» (щовівторка, 15.30). Комунікативний клуб для підлітків: тематичні вечірки, веселі ігри, приємне спілкування з однолітками.

Театральна студія «В софіті» Двічі на місяць (у неділю, 15.00).

Театральний гурток для творчих і активних підлітків (розвиток акторських здібностей).

Графік роботи пн-пт, з 09:00 до 18:00

Субота - вихідний

Неділя, з 10:00 до 17:00

(0512) 30-30-14

*ЦМБ для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка (пр. Центральний, 173/4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: