Мапа порталу

Мер Олександр Сєнкевич привітав призера Міжнародної олімпіади з математики

Сьогодні, 1 серпня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич зустрівся з призером Міжнародної олімпіади з математики Павлом Проценком.

Нагадаємо, що Павло здобув бронзову медаль на 65 Міжнародній олімпіаді з математики, що відбулася у Великій Британії. Він став єдиним учнем Миколаєва, який виборов нагороду на змаганнях такого високого рівня. Цьогоріч Павло закінчив Миколаївський ліцей №38 імені Володимира Чайки з золотою медаллю.  

На зустрічі були також присутні мама хлопця, його вчителька Ірина Крисинська та директор ліцею Сергій Січко. 

Під час невимушеної бесіди Олександр Сєнкевич дізнався про плани хлопця на майбутнє та дав кілька порад з власного досвіду. 

“Сьогодні ми зібралися тут, щоб подякувати вам, вашим батькам, вчительці та показати Миколаєву, які у нас є випускники і що нам є ким пишатися. Хочу побажати вам успіху, але не розслабляйтеся, продовжуйте вдосконалювати свої знання та навички. Ми і надалі будемо намагатися робити все від нас залежне, аби створювати належні умови для навчання наших дітей. Вітаю з таким досягненням!”, - привітав призера мер. 

Сам Павло поділився враженнями від олімпіади і подякував родині та вчителям за підтримку:

“Це був мій перший досвід участі в олімпіаді такого рівня. Там було більше 600 учасників, ми всі писали в одному місці - це була дуже крута атмосфера. Завдання були складні, але мені сподобалися. Своїм результатом в цілому задоволений, проте, думаю, міг і краще.  Я хочу подякувати моїй мамі, яка завжди мене підтримує, своїй вчительці Ірині Володимирівні Крисинській і, авжеж, моїй школі”.   

Вітаємо Павла Проценка з таким досягненням та пишаємося нашими миколаївцями!

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/August2024/01082024_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: