Мапа порталу

"Миколаївелектротранс" готує новий навчальний клас для наступної групи майбутніх водіїв тролейбуса

КП "Миколаївелектротранс" готується зустрічати групу майбутніх водіїв тролейбуса в новому навчальному класі.

Завдяки перемозі в конкурсі субгрантів у рамках проєкту "Підтримка суспільно важливих ініціатив у Миколаївській області", який реалізовує команда ГО "Молодь України" спільно з БО Українська освітня платформа та за фінансування DanChurchAid, наше КП має можливість зробити сучасний навчальний клас та оснастити його інтерактивним обладнанням.

Працівники "Миколаївелектротрансу" наразі роблять всі необхідні ремонтні роботи. Також передбачили й інклюзивну складову в цьому проєкті — вхід до приміщення буде оснащено пандусом, оскільки тут у майбутньому планується проведення й інших заходів.

Директор КП "Миколаївелектротранс" Юрій Сметана розповів, що потреба в новому навчальному класі була вже дуже давно. 

"Ми маємо чудові результати з підготовки нових водіїв — за останні півтора року 67 людей отримали нову професію водіїв електротранспорту. Люди обирають наше комунальне підприємство та йдуть до нас на навчання, тому важливо забезпечити їм комфортні умови для навчального процесу. Завдяки залученню грантових коштів у нас з'явилась можливість втілити нашу давню мрію в життя і зараз бачимо, що за темпами ремонтних робіт ми встигаємо їх закінчити до старту навчання нової групи", - поділився Юрій Сметана.

Навчання має розпочатись орієнтовно з 9 вересня і триватиме впродовж 14 тижнів. За цей час кожен зі студентів отримуватиме щомісячну стипендію в розмірі 12 тисяч гривень, а після здачі іспитів — офіційне працевлаштування.

Якщо ви хочете долучитись до навчальної групи з підготовки майбутніх водіїв тролейбуса — телефонуйте за номером (050) 327-48-91 або (063) 137-28-00. Також звертайтеся на комунальне підприємство за адресою: вул. Андреєва-Палагнюка, 17 або заповнюйте анкету за посиланням.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/July2024/310724_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: