Мапа порталу

У Миколаєві облаштували сквер “Вітрильний”: встановили лавки та висадили квіти

У Миколаєві спільними зусиллями благодійників, міської ради та громадськості облаштували сквер “Вітрильний”, що знаходиться на 8 Причалі. Тут встановили 16 новеньких лавок, три з яких мають сонячні батареї та USB-порти для зарядки гаджетів, 16 урн. Крім того висадили 20 кущів гібіскусу.

Це стало можливим в рамках Меморандуму про співпрацю, що був укладений між міською радою та Миколаївським коньячним заводом. 

МКЗ на честь захисників і захисниць міста Миколаїв ініціював благодійну акцію “Миколаїв Нескорений”, в рамках якої випустив особливу продукцію під аналогічною назвою. Відсоток з продажу кожної одиниці відраховувався на збір для реалізації цієї ініціативи. Коли достатня сума була зібрана, на ці кошти закупили садові меблі та рослини. Висаджували квіти та опікуватиметься оновленим простором наше комунальне підприємство “Миколаївські парки”.   

Урочисте відкриття оновленого скверу відбулося у вівторок, 30 липня.

Як розповіли благодійники, акцію вони присвятили нашим військовим, усім нескореним містянам, тим, хто захищає своє та попри все йде до спільної мети. 

“Ініціатива покликана облаштувати комфортне місце відпочинку та показати приклад, як небайдужі виробники можуть робити добрі справи. Адже МКЗ - Миколаївський коньячний завод, що створює коньяки Koblevo і використовує у виробництві виноград з угідь у Миколаївській області, має соціально відповідальну місію виробника, а саме покращення інфраструктури міста”, - зазначила прессекретар благодійного проєкту “Миколаїв Нескорений” Світлана Шибецька

Представники МКЗ власним прикладом закликають й інших підприємців долучатися до відновлення міста, щоб зробити його ще кращим і комфортнішим для наших містян.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/July2024/31072024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: