Мапа порталу

Трактори, кульові крани та регулятори тиску газу: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" отримало допомогу від уряду Японії

Нещодавно ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" отримало допомогу від уряду Японії через Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA), яка включила: два трактори з причіпами та додатковим обладнанням, регулятори тиску газу у кількості 22 одиниць та 330 кульових кранів.
 
"Ми надзвичайно вдячні нашим міжнародним донорам за те, що у непростий для країни час вони підтримують, зокрема, й теплопостачальні підприємства, надаючи необхідну спецтехніку та устаткування. Ми цінуємо увагу уряду Японії до нас та висловлюємо свою вдячність за отриману допомогу", - зауважує директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов.
 
Зазначимо, що, передавши підприємству спецтехніку, Японське агенство міжнародного співробітництва (JICA), подбало й про проведення тренінгу представниками ТОВ СК "Антстрой" для фахівців ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", які безпосередньо працюватимуть на тракторах. На навчанні водії та механіки автоцеху дізналися деталі про функції обладнання, методи роботи, усунення несправностей, щоденне обслуговування, функціонал обладнання тракторів та ін.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/180624_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: