Мапа порталу

«Енергоефективне місто»: у Миколаєві стартував тиждень сталої енергії

У Миколаєві відкритим заходом «Енергоефективне місто» розпочався тиждень сталої енергії. На форумі представники органів місцевої влади, комунальних підприємств та установ, бізнесу, громадських організацій, науковці та активні мешканці міста ділилися ідеями, досвідом та напрацюваннями в напрямку енергоефективності. 

На відкритті події секретар Миколаївської міської ради Дмитро Фалько наголосив на важливості та актуальності подібних заходів та привітав присутніх з рухом у правильному напрямку. 

«Дуже приємно, що вкрай гостра та важлива тема для кожного з нас і нашого міста зокрема викликає такий інтерес і кожен з вас прагне долучитися, щось дізнатися нове та, сподіваюся, зробити в цьому напрямку. Для нас наразі це питання не лише економічної доцільності, а й виживання та забезпечення базових потреб нашого міста та містян. Радий, що такий захід відбувається в Миколаєві. Всім бажаю плідної роботи», - сказав Дмитро Фалько.

До вітань доєднався і депутат міської ради Федір Панченко. Він наголосив, що Миколаївська міська рада підтримує всі ініціативи, що стосуються енергоефективності. Незважаючи на те, що місто пережило важкі часи на початку повномасштабного вторгнення, воно посідає лідируючі позиції серед інших міст України за рівнем впровадження енергоефективних технологій і використання різноманітних програм з підвищення енергоефективності. 

Директорка департаменту енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій Алла Луцька відкрила практичну частину форуму, познайомивши присутніх з діяльністю свого підрозділу.

Протягом форуму його учасники мали змогу дізнатися про найкращі практики енергоефективності, успішні кейси її реалізації у нашому місті та впровадження інноваційних технологій, поспілкуватися з експертами у галузі енергетики та енергоефективності. 

Тиждень сталої енергетики триватиме чотири дні. Протягом цього часу будуть проведені різноманітні тематичні заходи: дитяча навчально-розважальна програма та конкурси, екскурсія на успішний енергоефективний об’єкт, презентації наробок та кейсів з різних програм енергоефективності, нагородження успішних голів ОСББ та багато іншого. 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/11062024)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: