Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели щотижневу перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 3 по 7 червня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі оглянули територію по вулицях Адміральська, Соборна, Маріупольська, 3 Слобідська, 6 Слобідська, проспекту Героїв України та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 101 об'єкт, за результатами склали 34 адміністративних протоколи. 

У Корабельному районі провели обстеження санітарного стану вулиць приватного сектору: Прибузька, Чехова, Гагаріна, А. Антонюка, Волгоградська, Рибна, Сагайдачного, пров. 4 Братський, пров. Широкий, пров. А. За результатами склали 18 адміністративних протоколів, надали 29 попереджень домовласникам та провели роз'яснювальну роботу. 

В Інгульському районі працівники адміністрації оглянули територію по вул. Космонавтів, пр. Миру, пр. Богоявленському, Херсонському шосе. У результаті заходів склали 30 протоколів за порушення норм та встановлених вимог. Зокрема, були виявлені такі правопорушення, як відсутність урн для сміття, незадовільний санітарний стан прилеглих територій, написи на фасаді будівель, відкриті колодязі, тощо.

У Заводському районі обстежили вулиці Кузнецька, 4, 5, 6 Слобідські, Млинна, мікрорайон Ялти. За результатами склали 15 адміністративних протоколів.

Нагадуємо, чисте та доглянуте місто - це відповідальність кожного його мешканця!

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: