Мапа порталу

«Свято юних талантів»: в миколаївській «Казці» весело та цікаво зустріли літо

1 червня в Дитячому містечку «Казка» миколаївські хлопчики і дівчатка весело і гамірно відсвяткували Міжнародний день захисту дітей. Протягом дня всі охочі мали можливість долучитися до культурно-розважальної програми «Свято юних талантів», повідомляє міське управління культури.

На території містечка працювали інтерактивні локації «Веселі гостини казкової родини» від бібліотеки для дітей ім. Шури та Віті з книжковою альтанкою, майстер-класами, іграми та аквагримом.

Діти від 4-х років залюбки брали участь у освітньо-розважальних інтерактивах, що проводилися волонтерами Міжнародної громадської організації «Норвезька Народна Допомога».

У Дерев’яній фортеці гучно лунали позивні урочистої церемонії нагородження переможців V Міського конкурсу дитячого малюнка «Діти Миколаєва за мир!», кращі конкурсні роботи якого саме і прикрасили локацію. Володарі перших місць отримали призи та пам’ятні подарунки від організаторів.

Неймовірний феєрверк емоцій і драйву гостям заходу подарували талановиті вихованці творчих колективів міських клубних закладів у концерті «Розмова з літом». Хореографічні та вокальні номери програми супроводжувались бурхливими оплесками глядачів.

І завершився святковий день музичним дарунком від учнів мистецьких шкіл Миколаєва — концертною програмою «Дивомузика літа». Інструментальні твори у виконанні юних музикантів подарували гостям незабутні миті єднання з гармонією класики.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/030624_1)

 




знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: