Мапа порталу

Миколаївську молодь запрошують на Програму Лідерства 2024

Програма Лідерства від «Українських Студентів за Свободу» - це можливість розширити уявлення молоді про те, як ідеї економічної та політичної свободи призведуть до нашої перемоги та появи «українського дива». За час програми учасники зможуть прокачати свої лідерські навички та навчитися втілювати їх в реальність. 

Цей проєкт для:

  • активної молодої людини, для якої свобода є однією з ключових цінностей;
  • учнів старших класів школи, коледжу або ЗВО, які вірять у силу українського студентства;
  • тих, хто розуміє, що перемога та відбудова України неможлива без розумних, сильних, сміливих лідерів та хоче бути одним з них;
  • тих, хто хоче дізнатися більше про політику, економіку, підприємництво, щоб краще розуміти, що відбувається в Україні та світі;
  • тих, хто прагне потрапити у спільноту, яка поділяє такі ж цінності, знайти друзів, що стануть підтримкою та опорою на довгі роки.

Програма розпочнеться зі з'їзду 14-18 серпня у форматі освітнього наметового табору у Меджибізькій фортеці (Хмельницька область). На місці таборування будуть створені максимально безпечні умови та облаштовані укриття у підвалах замку. Після з'їзду учасники зможуть продовжити індивідуальну річну менторську програму.

Реєстрація за посиланням:https://bitly.studfreedom.org/pl2024

Дедлайн - 10 липня о 23:59. Кількість місць обмежена.

З приводу будь-яких питань пишіть на @studfreedom_info.

image

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: