Мапа порталу

Обмін досвідом та культурними надбаннями: миколаївська молодь представляла наше місто на заходах в Норвегії

2-8 травня миколаївська молодь та начальник управління молодіжної політики Арсен Гаспарян були у відрядженні в Норвегії, а саме в місті Крістіансанн.

В цьому мальовничому місті проходили найважливіші для європейської спільноти заходи, а саме Тиждень демократії, Європейська конференція з питань демократії та прав людини та Європейський молодіжний форум. І саме активним діячам у сфері молодіжної політики пощастило стати учасниками цих заходів.

Метою візиту миколаївської делегації став обмін досвідом та культурними надбаннями та дослідження інструментів, що використовуються Норвегією в залученні молоді до демократичних процесів.

Делегатам з Миколаєва як жителям прифронтового міста було вкрай важливо взяти участь у формулюванні стратегій для підтримки та захисту демократії та прав людини, послухати думки та пропозиції представників інших країн та, звісно, показати їм нашу відданість демократичним принципам.

Повернувшись додому, миколаївські делегати поділились своїми враженнями, особливо відзначивши соціальну інфраструктуру міста та доброзичливість учасників конференцій, а також попросили подякувати нашим друзям з Норвегії.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/May2024/230524)

 




знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: