Мапа порталу

У Миколаєві продовжується робота над планом відновлення та розвитку громади міста

Нещодавно відбулось засідання робочої групи з розроблення плану відновлення та розвитку Миколаївської міської територіальної громади.

Про це повідомляє Агенція розвитку міста.

Зокрема, План відновлення та розвитку спрямований на створення ефективного, конкурентоспроможного та комфортного міста з активною громадою.

Член правління Агенції відновлення та розвитку Тарас Бик презентував матеріали за підсумками аналізу документів з відновлення та розвитку, поданих на розгляд відповідними департаментами та управліннями Миколаївської міської ради. Також на основі напрацювання проєктів відновлення наразі було виділено 9 ключових категорій із 31 завдання за 156 заходами, що включають понад 400 проєктних пропозицій. Детально було проаналізовано всі завдання та проєкти, які винесли на розгляд і затвердження.

У засіданні взяли участь: перший заступник міського голови Віталій Луков, заступник міського голови Сергій Коренєв, начальниця управління забезпечення діяльності Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Ірина Крисіна, директор департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради Євген Поляков, директор департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради Тетяна Шуліченко, а також радник Миколаївського міського голови Сергій Карцев та радник Миколаївського міського голови Олександр Герасименя.

Робота над покращенням проєкту Плану відновлення та розвитку Миколаївської міської територіальної громади продовжується.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/May2024/100524)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: