Мапа порталу

Діти та молодь у центрі відродження громад: представники управління молодіжної політики взяли участь у просвітницькому заході

Представники управління молодіжної політики Миколаївської міської ради та голова ради з питань молодіжної політики при міському голові Дмитро Щоголев взяли участь у просвітницькому заході «Діти та молодь у центрі відродження громад». 

Подію організувало представництво ЮНІСЕФ в Україні. Вона відбувалась в онлайн та офлайн форматі та об’єднала представників 47 громад з дев’яти областей України.

На заході зібрались люди, які прагнуть розширити можливості та зміцнити голос молоді у процесі відновлення та відбудови громад. 

«Було дійсно приємно відвідати цей захід та отримати змогу почути думки моїх колег, взяти участь у дискусіях та знайти натхнення для реалізації ідей, що були нами висунуті. Усім присутнім тут зрозуміло, що молоді люди є не просто пасивними бенефіціарами, а активними агентами змін, здатними здійснити суттєві перетворення у своїх громадах. І саме на учасниках цього заходу лежить місія зробити «голос» молоді більш гучним та впливовим», - зазначив заступник начальника управління молодіжної політики Максим Туз.

Управління молодіжної політики міської ради висловлює вдячність представництву ЮНІСЕФ в Україні за запрошення й організацію заходу та сподівається на продовження співпраці.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/May2024/09052024_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: