Мапа порталу

Розпочинаємо впровадження інструментів корпоративного управління для МКП «Миколаївводоканал» спільно Антикорупційною ініціативою ЄС

За ініціативою міського голови Олександра Сєнкевича одне з найбільших підприємств нашого міста – МКП «Миколаївводоканал» – пройшло оцінку доброчесності. Під час презентації результатів перевірки міжнародна компанія Deloitte надала рекомендації щодо підвищення ефективності та оптимізації роботи підприємства, одними з яких їх є впровадження кращих практик корпоративного управління.

Ці елементи, які допоможуть досягти належного рівня підзвітності, прозорості та довіри міжнародних партнерів, а також впливатимуть на підвищення ефективності роботи комунального підприємства та кращий якості наданих ними послуг.

На презентації 5 березня Олександр Сєнкевич оголосив свій намір щодо створення Наглядової ради на підприємстві. Для цього спільно з Антикорупційною ініціативою ЄС шукаємо консалтингову компанію або команду консультантів, які допоможуть працювати інструменти та розробити дорожню карту корпоративногоу управління, запропонують концепт створення Наглядової ради та профайлінг її членів.

Прагнемо, аби цей процес був максимально прозорим та ефективним та результував в якісне підсилення управління комунальним підприємством.

Важливо: Консультанти повинні здійснити щонайменше 5 інтерв'ю із зацікавленими сторонами та здійснити щонайменше 2 офлайн-візити до Миколаєва.

Очікувана тривалість контракту – 6 тижнів (травень – червень 2024 року)

Дедлайн прийому заявок – 8 травня, 18:00 за Київським часом.

Детальніше за посиланням.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: