Мапа порталу

Турбуємось про молоде покоління: в Миколаєві провели пізнавальний воркшоп для підлітків

Днями в Миколаєві для підлітків відбувся воркшоп «Safeteen», в якому взяли участь понад 20 вихованців Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району міста. Про це повідомили в управлінні освіти.

Організаторами заходу виступив Благодійний фонд «Клуб Добродіїв». Це всеукраїнська благодійна організація, яка має за мету сприяти розвитку та самореалізації дітей та молоді. Ця ініціатива стала частиною широкого спектру заходів, спрямованих на підтримку дитячих прав та формування здорової та впевненої особистості.

Діти мали унікальну можливість розширити свій кругозір та отримати навички, необхідні для збереження своєї особистості, простору та безпеки. У піднесеному настрої, з посмішками підлітки жваво та гучно обговорювали участь у заході: «цікаво», «пізнавально», «сучасно», «необхідно», «позитивно» - ось маленький перелік емоційних відгуків від вихованців.

Цей захід став важливим кроком у формуванні цінностей молодого покоління. В наш непростий час заходи такого типу необхідні та важливі, адже це щира рука психологічної та емоційної допомоги, турбота про ментальне здоров'я молодого покоління.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/230424_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: