Мапа порталу

Миколаїв відвідали представники організації Save the Children in Ukraine. Ознайомилися із роботою Туристично-інформаційного центру

Днями на запрошення департаменту економічного розвитку Миколаїв відвідали представники організації Save of children in Ukraine. До нашого міста завітали заступник директора Занелла Серена, керівник гуманітарних операцій/регіональний менеджер Ян Доуз

Гості ознайомилися з роботою Туристично-інформаційного центру.

Директорка департаменту Тетяна Шуліченко розповіла, що ТІЦ створено у 2021 році для сприяти розвитку туристичної діяльності, підтримки розвитку малого бізнесу в галузі туристичної інфраструктури, розробки та просуванню туристичних продуктів. Через повномасштабне вторгнення росії він призупинив свою діяльність.  Роботу Центру відновили наприкінці 2023 р.

За словами Тетяни Шуліченко, попри війну у Миколаєві триває культурне життя. Щодня у нас відбувається чимало цікавих події. Виставки, екскурсії, презентації,  майстер-класи тощо. Вони про нашу незламність, про наших талановитих людей, про минуле та майбутнє Миколаєва.

Тому потенціалу Туристично-інформаційного центру досить затребуваний.

«Анонси найцікавіших заходів можна знайти на сторінці Туристично-інформаційного центру Миколаєва у Фейсбук. Щодня тут пропонують  щось нове. І кожен може обрати подію, яка подобається найбільше», - сказала директорка департаменту економічного розвитку.

Окрім цього, там є можливість придбати сувенірну продукцію. Брендовані футболки, горнятка, термоси, значки тощо. Їх можна взяти з собою у подорож чи відрядження – тож рідний Миколаїв завжди буде поряд. Або подарувати знайомим на згадку про наше місто.

Та сьогодні ТІЦ Миколаєва відіграє більшу роль, ніж просто інформаційну, наголошує Тетяна Шуліченко. Він став вагомим майданчиком для підтримки бізнесу. Це дуже важливо в умовах війни.

Наприклад, тут організовують різноманітні зустрічі, під час яких відбувається обговорення та презентації проєктів і програм, спрямованих на розвиток підприємництва.

«Нещодавно ми організували зустріч з представниками Офісу з розвитку підприємництва та експорту. Її мета – відкрити для підприємців нові можливості, показати, як розвивати бізнес в умовах війни і залучати при цьому грантове фінансування», - сказала Тетяна Шуліченко.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/040424_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: