Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 25 по 29 березня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

В Інгульському районі протягом тижня спеціалісти адміністрації провели обстеження району за адресами: пр. Богоявленський ріг Космонавтів, вул. Паркова, Південна, Херсонське шосе. За результатами роботи склали 18 протоколів.

У Заводському районі оглянули вулиці 2 Слобідська, Залізничне селище, Садова, Дунаєва, Мала Морська, пр. Центральний та провулок 1 Ковальського. За результатами склали 14 адміністративних протоколів. 

У Центральному районі провели обстеження вулиць 9 Воєнна, Котельна, Столярна, 3 Слобідська, 6 Слобідська, пр. Героїв України та мікрорайонів Варварівка, Матвіївка та Тернівка. Перевірили 94 об'єктів, за результатами склали 22 адміністративних протоколів.

У Корабельному районі оглянули санітарний стан вулиць приватного сектору:  Вільна, Вокзальна, Льотчиків, Молодіжна, Райдужна, Танкістів, Шефська. За підсумками склали 14 адміністративних протоколів та надали 35 попереджень домовласникам, провели роз'яснювальну роботу. 

Нагадуємо, що  чисте та доглянуте місто - відповідальність кожного його мешканця.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: