Мапа порталу

Корисні проєкти для відбудови Миколаєва: стартує конкурс суспільно важливих ініціатив у регіоні

Миколаївщина входить до числа регіонів, які найбільше постраждали через повномасштабну агресію росії. Повноцінне відновлення та сталий розвиток громад регіону вимагає не лише ресурсів, але також й залучення місцевих мешканців та інституційну розбудову громадянського сектору.

Громадська організація «Молодь України» спільно з БО «Українська освітня платформа» та за сприяння DanChurchAid розпочинає проєкт з підсилення соціальної інфраструктури Миколаївського регіону «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регіоні».

Десятки років досвіду міжнародних організацій в найгарячіших точках по всій планеті стали базою для SCLR-підходу, тобто реагування на кризу за участі постраждалих від конфлікту та під керівництвом громад.

За цією програмою передбачено наступні етапи:

1. Фасилітаційні сесії в громадах для збору потреб та зворотного зв'язку з локальними спільнотами;

2. Навчання та тренінги для неприбуткових організацій, надавачів соціальних послуг та активної локальної спільноти, аби зростити та підвищити їх адміністративні, організаційні та комунікаційні спроможності;

3. Конкурс субгрантування, який дозволяє фінансово підтримати реалізацію найактуальніших проєктів у громадах.

Після ретельного дослідження ситуації в регіоні та налагодження зв'язку з громадами Миколаївщини наступним етапом є підтримка у реалізації найбільш актуальних для цих громад соціальних ініціатив. Щонайменше буде підтримано 45 місцевих проєктів.

Сума грантів — від 300 до 15000 доларів.

Щоб взяти участь у проєкті, заповніть електрону форму 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: