Мапа порталу

Затверджено новий Порядок створення та використання матеріального резерву м. Миколаєва

26 лютого виконком міської ради затвердив новий Порядок створення та використання матеріального резерву м. Миколаєва для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Як розповів Олександр Герасіменя, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, Кабінетом Міністрів України прийнято постанову, що більш детально регламентує порядок створення та видачі матеріальних резервів. Зокрема, до постанови включено пункт, відповідно до якого міська влада може видавати матеріальні резерви при проведенні заходів з евакуації людей, а саме забезпечувати паливно-мастильними матеріалами.

Серед нового у схваленому Порядку створення та використання матеріального резерву м. Миколаєва - введення річного графіка накопичення матеріальних ресурсів.

-     По минулому року прораховуємо, на яку суму було видано матеріального резерву, і закладаємо той обсяг, який необхідно поповнити.  Такий графік буде складатися щорічно, - пояснив Олександр Герасіменя.

Він додав, що у новому Порядку пропонується збільшити обсяг дизельного палива до 40 тонн (на 10 тонн більше ніж раніше), а бензину до 25 тонн. Це викликано тим, що за минулий рік з матеріального резерву видано 80% обсягу дизельного палива. Крім того, зазначено, що кількість лопат у матеріальному резерві міста зросте з 600 до 1000.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/rezerv)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: