Мапа порталу

Робота сил цивільного захисту у 2015 році визнана задовільною

25 лютого комісія з питань ТЕБ і НС м. Миколаєва підбила підсумки роботи органів управління та сил цивільного захисту м. Миколаєва за 2015 рік.
Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Олександр Герасіменя розповів, що відповідно до міської цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту м. Миколаєва на 2015 рік з міського бюджету використано більше 5 млн. грн.
За рахунок цих коштів поновлено міський матеріальний резерв, поліпшено стан системи оповіщення міста, проведено першочергові заходи з аварійно-рятувального обслуговування, придбано спеціальне обладнання, засоби індивідуального захисту органів дихання та здійснено ремонт захисних споруд цивільного захисту.
Департамент житлово-комунального господарства міської ради придбав та передав до бойового розрахунку ГУ ДСНС України в Миколаївській області автопідіймач гідравлічний пожежний АПГП 30/20-30/206.
У 2015 році розпочата робота з побудови міської системи централізованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій керівного складу і населення міста «Пріоритет». Для забезпечення своєчасного оповіщення населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на території міста встановлено 150 вуличних гучномовців.
Протягом року у Миколаєві на суму більше 2 млн. грн. проведено ремонтні роботи у захисних спорудах (всіх форм власності). Департамент житлово-комунального господарства відремонтував 58 захисних споруд, які знаходяться на балансі житлово-комунальних підприємств. Крім того, обстежили та очистили 470 підвальних приміщень.
Щоб не допустити погіршення техногенно-екологічної безпеки, в межах реалізації міської цільової програми на утилізацію здали 23 тонни сірки, 6 тонн пакувальних мішків з-під сірки, 10 кг чистої ртуті, 12 кг грунту із домішками ртуті, 679 од. ртутних термометрів та 696 відпрацьованих ртутних ламп.
Комісія ТЕБ та НС вирішила вважати роботу органів управління та сил цивільного захисту м. Миколаєва у 2015 році задовільною.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/tebns)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: