Мапа порталу

Як працюватимуть заклади освіти міста з 8 листопада

З понеділка, 8 листопада, учні 1-4 класів усіх закладів освіти та 1-9 класів спеціальної школи з порушеннями зору повертаються до навчання в очному форматі  за умови дотримання температурного режиму в приміщенні +17. Про це інформує управління освіти.

Також на навчання виходять учні 5-11 класів 7 закладів освіти, де вакциновано 100% персоналу (або працівники мають протипоказання). Це ЗЗСО №16, 28, 46, 47, економічний ліцей №1, класичний ліцей, ЗЗСО з вечірньою/заочною та екстернатною формами навчання.

Решта закладів освіти міста продовжать навчання в онлайн-режимі, це стосується учнів 5-11 класів. 

Нагадаємо, станом на 5 листопада до 110 закладів освіти підключено опалення, зокрема у 53 школи. Найменше закладів підключено в Інгульському та Корабельному районах, проте процес подачі тепла продовжується.

За інформацією керівників закладів освіти, 96% працівників шкіл отримали щеплення від коронавірусу, з них 86% пройшли повний курс вакцинації.

Вже з 8 листопада будуть відсторонювати від роботи працівників освіти, які не мають щеплень проти COVID-19, шляхом видання наказу керівника закладу з обов’язковим доведенням його до відома особи.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: