Мапа порталу

Виконком міської ради розглянув комплексні схеми розміщення рекламних засобів по вул. Космонавтів та Херсонському шосе

28 червня виконком міської ради розглянув комплексні схеми розміщення рекламних засобів по вул. Космонавтів та Херсонському шосе. 

Директор департаменту архітектури та містобудування Андрій Цимбал зазначив, що схеми розроблені з метою покращення естетичного вигляду вулиць магістрального значення, впорядкування об’єктів зовнішньої реклами.

- Враховані всі вимоги законодавства, норми та правила, в завдання включено погодження з усіма власниками інженерних мереж та відповідними службами, ця вся робота виконана. - сказав Андрій Цимбал.

При розробці схеми по вул. Херсонське шосе інвентаризовано 96 рекламних конструкцій, з них 88 - борди розміром 3*6 м2. Передбачається, що після затвердження комплексної схеми їх кількість зменшиться до 62, з яких 37  - борди 3*6 м2. Вони будуть розміщені від вулиці Новозаводської до виїзду з міста. Наразі ще тривають деякі узгодження з Укрзалізницею.

Також як зазначив Андрій Цимбал, відповідно до схеми залишаться 18 сітілайтів, 7 беклайтів та кілька рекламних стел на ділянках, які перебувають в оренді у власників будівель.

Після обговорення міський голова Олександр Сєнкевич виніс два проєкти на голосування, але вони не набрали необхідної кількості голосів.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: