Мапа порталу

Через карантин пришкільні табори влітку не працюватимуть

Цього літа пришкільні табори з денним перебуванням дітей не прийматимуть відпочиваючих. Відповідне рішення було ухвалено сьогодні, 27 травня, під час чергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних.

Під час розгляду питання щодо доцільності відкриття таких таборів перед членами комісії виступила начальник управління освіти Ганна Личко.

Вона розповіла, що в пришкільних таборах для організації дозвілля дітей зазвичай організовують розважальні програми, екскурсії містом, відвідування музеїв, кінотеатрів та театрів. Натомість у квітні цього року було внесено зміни до постанову Кабміну, відповідно до яких карантин продовжено до 30 червня, а також прийнято постанову головного державного санітарного лікаря України, якою  визначено, що заходи в закладах загальної середньої освіти проводяться в межах  одного класу або однієї групи.

- Керівники навчальних закладів, а також управління освіти вважають, що у зв’язку з нестабільною епідемічною ситуацією є недоцільною організація роботи пришкільних таборів. Просимо підтримати нас у цьому питанні, - сказала Ганна Личко.

У підсумку комісія з питань ТЕБ та ЧС погодилась з висловленою позицією.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/5_2021/270521_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: