Мапа порталу

Вихованці міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів готують до виставки власні роботи. Підтримаймо!

Ні на мить не зупиняється реабілітаційний процес у міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Систематично проходять заняття з педагогічної, логопедичної та психологічної корекції.

Вчителі-реабілітологи разом із спеціалістами центру проводять цікаві й змістовні уроки, використовують нові методики, до кожної дитини знаходять індивідуальний підхід.

Наразі весь педагогічний колектив центру разом з вихованцями готуються до фотовиставки, присвяченої Міжнародному дню інваліда. Найяскравіші моменти життя центру відобразила у своїх світлинах Катерина Янчук, студентка інституту філології ЧДУ ім. Петра Могили, яка вже стала улюбленою гостею дітей.

Ось і сьогодні маленькі миколаївці з допомогою вчителів-реабілітологів та асистентів виготовили з жолудів картину «Гроно винограду». Виріб сфотографувала Катерина. Це та багато інших фото, а також власноручні роботи дітей будуть представлені на фотовиставці, що відбудеться 24 листопада у виставковій залі Миколаївського міського Палацу культури і мистецтв.

Завітайте на захід, підтримайте наших особливих дітей!  

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: