Мапа порталу

Діти єднають світ. Передріздвяна зустріч «Миколаїв – Дублін»

У Миколаєві 11 грудня  о 20:00 на локації «ПроСто-Хаб» Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143-а) відбудеться онлайн-зустріч, що поєднає дві країни – Україну та Ірландію і стане своєрідним містком дружби між дітьми м. Миколаєва та м. Дублін.

На віртуальні гостини до миколаївських дітлахів з родин учасників АТО з привітаннями прийдешніх свят завітають вихованці суботньої «Рідної школи» з української діаспори м. Дублін. Лунатимуть вірші, звучатиме реп у виконанні хлопців та дівчат, відбудеться спілкування «без кордонів» на безліч значущих для юнацтва тем.

Ця зустріч стане чудовою нагодою для дітей трьох країн, що мають самобутню культуру і традиції, аби поспілкуватися та обмінятися позитивом. Адже порозуміння між дітьми – це добра форма терапії, яка наповнює їх життя оптимізмом! Зустріч організовано з метою підняти дух дітей України, допомогти сформувати у молодого покоління українців соціальні навички комунікації з однолітками, познайомити з іншими країнами, розвинути прагнення бути активними.

Онлайн-зустріч стане незабутньою для дітей з різних куточків світу, сповненою доброю дружньою атмосферою, теплим і щирим спілкуванням! Формат – невимушений, атмосфера – надзвичайна!

Організатором зустрічі в м. Миколаєві виступає куратор громадської організації «Міжнародне об’єднання «Час Жінки» Лариса Терещенко за сприяння управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, підтримки ЦМБ ім.М.Л.Кропивницького.

Зустріч пройде на платформі ZOOM.

Контактна особа: Лариса Терещенко, тел. 0971975779.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: