Мапа порталу

Туристичний пленер у Миколаєві: презентація нового маршруту та майбутньої туристичної локації "Карстові печери"

Щороку 27 вересня в Україні відзначається День туризму. Напередодні цієї дати в Миколаєві відбулися урочистості, присвячені одній з найбільш перспективних галузей міського господарства. 

Департамент економічного розвитку міськради підготував низку заходів для представників туристичної сфери, громадських організацій, що активно займаються розвитком різних видів туризму та популяризацією маршрутів Миколаївщини.

Зокрема, миколаївцям презентували новий маршрут, розроблений на замовлення департаменту фахівцями МНУ iм. В.О.Сухомлинського. Зранку 25 вересня за цим маршрутом, що стартує від Миколаївського обласного краєзнавчого музею та включає 5 локацій, у тому числі, археологічну пам’ятку Дикий Сад, провели екскурсію “Земля часів Трої та грецьких міст”. Екскурсоводами виступили відомі у Миколаєві фахівці, історики та археологи Кирило Горбенко та Олександр Смирнов.

У рамках промоційного туру відбулася водна екскурсія мальовничим Південним Бугом, під час якої провели й офіційну програму з нагородженням відзнаками міського голови. 

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич привітав гостей з професійним святом та зазначив, що саме вони створюють туристичну галузь нашого краю.

  • Миколаїв активно розвиває туризм, адже врешті всі розуміють, що це не лише розвага та відпочинок, а й спосіб наповнити бюджет міста. Сьогодні тут присутні люди, які популяризували туристичні маршрути задовго до того, як це стало мейнстрімом. І навіть не завдяки державі та міській раді, а іноді й всупереч. Хочу всім подякувати! Завдяки вам ми щодня по-новому відкриваємо для себе Миколаїв та Миколаївщину, - сказав міський голова. 

Олександр Сєнкевич вручив Почесні грамоти та подяки міського голови кращим представникам туристичної галузі.

З вітанням до миколаївців звернулися також голова громадської ради з питань туризму при департаменті економічного розвитку міськради Олег Кречун та представник правління ГО “Асоціація лідерів туристичного бізнесу Миколаївської області” Тетяна Чичкалюк.

Упродовж дня учасникам промотуру презентують майбутню туристичну локацію “Карстові печери” й ознайомлять з першим етапом виконаних на об'єкті робіт. 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту

міського голови

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/25092020_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: