Мапа порталу

Регіональна комісія з питань ТЕБ і НС при Миколаївській ОДА провела позачергове засідання

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації провела позачергове засідання 21 вересня 2020 року. 

Комісія звернула увагу на зміни, внесені в вересні КМУ до Постанови №641. Відповідно до змін, на території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій установлено «зелений» рівень епідемічної небезпеки, забороняється  відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більше ніж 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу закладу освіти.

Враховуючи рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 18 вересня 2020 року (протокол №31), відповідно до якого на території м. Вознесенська встановлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, на території м. Миколаєва, м. Южноукраїнська, Баштанського, Вітовського, Вознесенського та Казанківського районів області встановлений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки:

додатково до протиепідемічних обмежень, установлених для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки заборонено на території Казанківського району області з 21 вересня 2020 року: відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово); діяльність хостелів; роботу після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

На території м. Вознесенська застосовуються протиепідемічні заходи та обмеження, передбачені для «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.

На території на території м. Миколаєва, м. Южноукраїнська, Баштанського, Вітовського та Вознесенського районів області застосовуються протиепідемічні заходи та обмеження, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

На території Кривоозерського та Очаківського районів області застосовуються протиепідемічні заходи та обмеження, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

Просимо миколаївців дотримуватись карантинних вимог та використовувати засоби індивідуального захисту. Від ваших дій залежать життя. Бережіть здоров'я - своє та своїх близьких.

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: