Мапа порталу

Миколаїв приймає вітання до 231-го Дня народження!

Миколаїв приймає вітання до 231-го Дня народження!

Найтепліші слова й відеопривітання зі святом місту на хвилі та його жителям адресували громади міст-побратимів, міжнародні партнери.

image

 

Мер Нілюферу Тургай Ердем

Мій шановний колего, пане Олександре Сєнкевичу, шановні миколаївці та наші друзі в Україні! Я щасливий привітати наше місто-партнер Миколаїв з 231-ою річницею від себе особисто та від мешканців Нілюферу. Наша дружба триватиме й надалі, а стосунки між містами ставатимуть тільки  міцніше. Незважаючи на те, що наразі нас розділяє пандемія, давайте не забувати, що нас розділяє тільки море! З любов’ю та найкращими побажаннями від вашого міста-партнера Нілюферу!

Генеральний секретар муніципальної народної асоціації Чжоушань Zhang Eryi 

Шановні миколаївці! Мене звати Zhang Eryi (Джанг Ерей), я Генеральний секретар муніципальної народної асоціації Чжоушань зі співробітництва з іноземними державами. З нагоди Дня м. Миколаєва прийміть наші щирі вітання. Сподіваємось, що наша дружба триватиме якнайдовше, а в майбутньому нас чекає ще більш плідна співпраця на благо наших громад.

 

В.о. мера м. Кутаїсі (Грузія) Давід Еремеішвілі 

З нагоди Дня міста Миколаєва прийміть вітання від міста-партнера. Муніципалітет міста Кутаїсі цінує партнерські відносини, які засновані на багаторічній дружбі наших міст. Я ще раз хотів би привітати Вас із цим святом та побажати миру, процвітання та розвитку вашій країні та місту. 

image

 

 В.о. мера Батумі Арчіл Чіковані

image

Шановний пане міський голова! 

Від імені мешканців міста Батумі та від себе особисто я хотів би передати найщиріші вітання та висловити глибоку повагу Вам та мешканцям Вашого чудового міста.

Ми раді привітати Миколаїв із нагоди святкування Дня міста.

Протягом багатьох років ми підтримували дружні стосунки, і я впевнений, що спільними зусиллями ми розвиватимемо відносини між містами  в майбутньому.

Користуючись нагодою, дозвольте ще раз привітати Вас з цією особливою подією та побажати процвітання та успіху в усіх починаннях на благо міста та його мешканців.

Ще раз щиро вітаю зі святом! До зустрічі в Батумі!

В.о. мера Вейхаю Ян Цзяньбо

  image

Шановний пане Сєнкевич! Вітаю!

У зв’язку з наближенням Дня міста Миколаєва дозвольте мені від імені народного уряду міста Вейхай та 2,83 мільйонів жителів привітати Миколаїв зі святом!

В останні роки між нашими містами налагоджено тісне співробітництво та обмін досвідом.

Минулого року на Ваше запрошення Вейхай направив делегацію до Миколаєва для участі в святкових заходах. Під час візиту укріплено дружні стосунки між нашими містами.

Спалах пандемії коронавірусної інфекції не став перешкодою для нашої співпраці. Ми продовжуємо тримати стабільний зв'язок, наша дружба стала міцнішою.

Сердечно бажаю успішного святкування. Сподіваюся на плідні результати двостороннього співробітництва.

Мер народного уряду Дечжоу Ян Гонтао 

image

 

Шановний міський голово та мешканці м. Миколаєва!

З нагоди святкування Дня міста Миколаєва, від імені місцевого самоврядування Дечжоу та всіх мешканців  хотів би надіслати щирі побажання вашому місту та громадянам.

Ми дружимо з 2009 року, надзвичайно цінуємо нашу взаємну довіру та дружбу. Вважаю, що укріплення зв’язків принесе плідні результати у всіх сферах у майбутньому!

Щиро запрошую Вас та всіх друзів міста Дечжоу відвідати нас після цієї пандемії. Об’єднаймо зусилля для розвитку наших громад!

Голова Могильовського міського виконавчого комітету  В.М.Цумарєв

image

 

Почесне консульство Словацької Республіки в м. Одеса

image

 

Генеральне консульство Румунії в м. Одеса

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: