Мапа порталу

У Миколаєві продовжують ремонтувати прибудинкові території

У Миколаєві продовжують наводити лад на прибудинкових територіях, що часто не оновлювалися з моменту введення житла в експлуатацію.

Черговий об’єкт капітально відремонтували в Центральному районі, за адресою: вул. Колодязна, 37. Якість робіт перевірив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич разом з керівником адміністрації району Олександром Березою.

У дворі заасфальтували внутрішньоквартальний проїзд, встановили біля 300 метрів бордюрного каменю, відновили пішохідні доріжки. Обсяг робіт склав 1000 кв метрів. Тепер тут зручно і затишно.

Оглянувши відремонтований двір, Олександр Сєнкевич помітив, що на прилеглих проїздах є кілька пошкоджених ділянок шляху. Керівнику адміністрації району доручено виконати ямковий ремонт покриття та привести до ладу оточуючу територію.

Відновлення дорожньої інфраструктури в Центральному районі виконують системно, при цьому не забувають і про територію приватної забудови. Сформовано план-графік робіт на найближчі два роки. На 2021 рік вже навіть виготовили проєктно-кошторисну документацію по об’єктах.

Жителів Миколаєва, які хочуть побачити суттєві перетворення і в своїх дворах, закликають не зволікати: слід звернутися до адміністрації району, надати листи з підписами якомога більшої кількості місцевих мешканців.

Як зазначив Олександр Береза, пріоритет віддають саме ініціативним зверненням городян.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/01092020_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: