Мапа порталу

У Тернівці будують нову сімейну амбулаторію

У Тернівці в будівлі майбутньої сімейної амбулаторії повним ходом ідуть будівельні роботи. Зовсім скоро тернівчанам не доведеться долати велику відстань, щоб отримати медичну допомогу. Лікарі та медсестри працюватимуть прямо в Тернівці, в новій сімейній амбулаторії.

Сьогодні, 21 жовтня, мер Юрій Гранатуров подивився, як іде будівництво.

- У серпні ми почали роботи, будуємо ударними темпами. Загальна вартість об'єкта - 4,5 млн. грн. Це буде сучасна сімейна амбулаторія, оснащена необхідним обладнанням. Люди, які живуть в Тернівці, нехай знають, що вони живуть у місті Миколаєві та обслуговуватимуться разом з іншими миколаївцями, - підкреслив міський голова Юрій Гранатуров.

Як розповіла начальник управління охорони здоров'я Лариса Дергунова, в Тернівці була сільська хатинка, в якій працював лікар. Це приміщення не відповідало санітарно-епідемічним нормам, тому було прийнято рішення про будівництво повноцінної сімейної амбулаторії. Вже укріплений фундамент, виконана стяжка, будується ліфтова шахта, на черзі - дах та оздоблювальні роботи. Лариса Дергунова сподівається, що до нового року 10 тисяч жителів Тернівки зможуть отримувати медичну допомогу в новій амбулаторії.

IMAGE FOLDER (/files/News/297)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: