Мапа порталу

Крок за кроком: у Миколаєві капітально ремонтують дороги на території приватної забудови

У Корабельному районі триває капітальний ремонт доріг на території приватної забудови. Хоча насправді їх будують із нуля, оскільки асфальтового покриття на більшості не було ніколи. Черговий об’єкт завершили днями. Новенький асфальт уклали на вулиці Адмірала Ушакова, що в мкр Балабанівка.

Будівництво майже 2 тисяч кв метрів дорожнього полотна — лише перша черга робіт. Для другої черги вже виготовили проєктно-кошторисну документацію. Особливість ділянки в тому, що тут потрібно виконати дренажні роботи та спорудити водовідведення. 

Як зауважив під час перевірки виконаних робіт мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, міська влада не оминає увагою віддалені мікрорайони та приватну забудову.

- У Миколаєві продовжується системне відновлення дорожньої інфраструктури. Звісно, одразу всі проблемні ділянки усунути неможливо. Однак, крок за кроком наша наполеглива праця дасть потрібний результат, — вважає міський голова.

Голова адміністрації Олександр Цуканов розповів, що з 2015 року на території приватної забудови Корабельного району відремонтовано в 9 разів більше обсягу дорожнього покриття, аніж за 25 попередніх років.

- Зважте на те, що в приватній забудові понад 90 % шляхів ремонтуються капітально, іншими словами, це повністю нові дороги, — каже посадовець. 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/7_2020/02072020_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: