Мапа порталу

«Основна перевага в швидкості»: миколаївським лікарям передали 40 безконтактних термометрів

Агенція розвитку Миколаєва передала 40 безконтактних інфрачервоних термометрів марки Berrcom JXB-178 медичним працівникам міста Миколаєва завдяки фінансової підтримці компанії PepsiCo в Україні. Додаткове обладнання для огляду пацієнтів вже передано Миколаївській міській лікарні № 3, Міській стоматологічній поліклініці та Миколаївській обласній клінічній лікарні.

«Безконтактні термометри мають низку переваг перед звичайними. Одна з них — у швидкості. Тому медичне обладнання суттєво допоможе нашим медикам у боротьбі з коронавірусом. Крім того, наразі спостерігається загострення епідеміологічної ситуації в Миколаєві та регіоні. Ми постійно консультувалися з лікарями, які допомогли обрати саме те обладнання, яке відповідає всім необхідним вимогам. Дякуємо нашим партнерам PepsiCo в Україні за можливість разом робити добрі справи в рідному місті!», – розповіла Анна Ганжул, в.о. директора КУ «Агенція розвитку Миколаєва».

Інфрачервоний безконтактний термометр Berrcom JXB-178 виготовлений з використанням інноваційних технологій виробництва інфрачервоної апаратури та працює від звичайних батарейок. Ця технологія дозволяє вимірювати температуру зовнішньої сонної артерії на відстані близько 3-5 см. Термометр забезпечує швидкий і точний результат без контакту з тілом людини і без ризику для здоров'я. Похибка вимірювання мінімальна. Для людини це ±0.2 С, для предметів ±0.3 С. Це практичний інноваційний спосіб вимірювання температури. Він також оснащений трьома різними режимами вимірювання температури: вимірювати температуру тіла, кімнати і поверхні.

Відзначимо, що з початку карантину кампанія PepsiCo в Україні зосередила зусилля на допомогу медичним працівникам і медичним установам міста, а також продуктової підтримки малозабезпечених верств населення, які постраждали в результаті пандемії коронавірусу.

Агенція розвитку Миколаєва

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/6_2020/24062020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: