Мапа порталу

Жителів мікрорайону Сухий Фонтан обслуговуватиме нова сімейна амбулаторія №4

19 жовтня в мікрорайоні Сухий Фонтан за адресою: вул. Нікольська, 4б відкрилася нова сімейна амбулаторія №4 Центру первинної медико-санітарної допомоги №6 міста Миколаєва. До нинішнього часу жителі Сухого Фонтану змушені були для отримання медичної допомоги діставатися до поліклініки на вул. Фрунзе. Не дуже зручно, а для літніх людей і зовсім нелегко. Тому міська влада прийняла рішення максимально наблизити медицину до населення.

Символічну стрічку перерізав міський голова Юрій Гранатуров, після чого для всіх бажаючих провели екскурсію по новеньких кабінетах, показали сучасне обладнання та познайомили з персоналом.

- Міська влада не стоїть на місці. Сферу охорони здоров'я міста поповнюють все нові об'єкти. Сьогодні відкрилася амбулаторія, обладнана за останнім словом техніки, - зазначив керівник міста Юрій Гранатуров. - У наших планах - розмістити неподалік і аптеку. Все для зручності городян.

До відкриття лікувальний заклад готували три роки: у приміщенні площею 650 кв. метрів зроблений якісний капітальний ремонт за кошти міського бюджету, вартістю понад 2 мільйонів гривень; кабінети оснащені оргтехнікою та необхідними медичними приладами - апаратом ЕКГ, обладнанням для отоларингологічного і офтальмологічного огляду пацієнтів, наборами експрес-діагностики та іншим.

Амбулаторія буде обслуговувати понад 16 тисяч жителів мікрорайону. Вона забезпечена санітарним транспортом, завдяки чому істотно скоротиться час приїзду машини «швидкої допомоги» за викликом миколаївців, які проживають на Сухому Фонтані.

Як розповіла начальник міського управління охорони здоров'я Лариса Дергунова, в поточному році відкриється ще одна сімейна амбулаторія - на вулиці Васляєва. Крім того, йде ремонт приміщення під амбулаторію в мікрорайоні Тернівка.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/ambulatoria)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: