Мапа порталу

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів виїзну нараду на території спорткомплексу "Зоря"

16 квітня Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів виїзну нараду на території спорткомплексу "Зоря". Разом із начальником управління з питань фізичної культури та спорту Олегом Машкіним та директором Центрального міського стадіону Володимиром Коссе оглянули стан об'єкту. 

Мер зазначає, що стан як самої будівлі спорткомплексу, так і відкритої території задовільний. Втім, весь майновий комплекс потребує значних коштів для реконструкції.

Вирішили деякі нагальні питання відпрацювати поточним ремонтом: встановлення енергоефективного освітлення, вікон, ремонт даху. Що стосується самого басейну, то потрібно провести експертизу та з урахуванням всіх проблем, відремонтувати чашу. Також треба оновити спортивні майданчики на вулиці. Наразі управління спорту складає попередній кошторис по поточному ремонту. Далі - будемо шукати кошти на реалізацію проекту. Сподіваємось, що до початку нового навчального року встигнемо своїми силами запустити спорткомплекс у повному обсязі, - повідомив Олександр Сєнкевич.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: