Мапа порталу

Юрій Гранатуров пообіцяв оновити кадри мерії, залучити до роботи молодих і талановитих фахівців

Програма «Студентські стажування в органах місцевого самоврядування -2015» закрита. Сьогодні, 15 жовтня, в мерії при всьому чесному студентстві підвели підсумки програми, і міський голова Юрій Гранатуров вручив дипломи найактивнішим стажистам. Цього року стажувалося 20 кращих студентів, яких відібрали з 200 юнаків та дівчат.

- Я думаю, що наступного року, на молодіжні програми ми повинні запланувати у бюджеті 1 млн. грн. для того, щоб розширити можливості тих молодих людей, які все більше і більше вливаються в громадські рухи різного напрямку, сприяють не тільки здоровому способу життя , а також оздоровленню нашого суспільства. За молоддю майбутнє було завжди, - заявив мер Юрій Гранатуров.

Міський голова пообіцяв юним миколаївцям всіляку підтримку.

- Молодь - пріоритет № 1 і в майбутньому році поряд зі стратегією Миколаїв-2020 будемо займатися розвитком молодіжного руху. Я вам офіційно заявляю, що в наступному році більше 20 молодих людей прийдуть на найвищі посади у міській раді та виконкомі. І вони зі своєю блискучою креативною освітою, знанням кількох мов, вже захищеними кандидатськими дисертаціями будуть пліч-о-пліч працювати разом з нами на благо нашого міста і реалізовувати себе, - зазначив міський голова Юрій Гранатуров.

Мер запропонував збільшити кількість стажистів на наступний рік. З ініціативи міського голови не 20, а 100 студентів зможуть спробувати себе в ролі начальника управління з надзвичайних ситуацій, директора КП «ЕЛУ автодоріг», начальника управління культури. 

IMAGE FOLDER (/files/News/289)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: