Мапа порталу

Дезінфікуюча рідина в наявності. Отримуй та обробляй!

Нагадаємо, в умовах карантину директор департаменту ЖКГ Сергей Коренєв звернувся до управляючих компаній з закликом приділити окрему увагу чистоті у місцях загального користування та регулярно проводити дезінфекцію в під’їздах, на сходових клітинах та у ліфтах підшефних багатоповерхівок. Більша частина УК, за окремими виключеннями, розуміють необхідність такого прибирання та докладають зусиль, аби виконати доручення.

Департаментом ЖКГ замовлено велику партію дезінфікуючої рідини для обробки житлового фонду через небезпеку поширення COVID-19. Також департаментом придбано моторанці, завдяки яким рідина розпилюється не крапельно, а щільною хмарою. Це дозволяє охопити більшу територію та ретельніше обробити житловий фонд.
Окрім цього, вологого прибирання потребують усі поверхні, що торкаються жителі, долаючи відстань від своєї квартири до вулиці – кнопки ліфтів, перила та ручки дверей тощо.

Першу партію гіпохлориду натрію ОСББ почали видавати наприкінці березня. За ці дні розійшлася тонна концентрату.
Наразі на склад завезено ще 9 тонн. Як ОСББ, так і управляючі компанії, можуть звертатися за номером телефону +380992399414 (в робочий час), аби отримати необхідну кількість рідини та провести належну обробку.

Пам’ятаймо, що дана інфекція передається повітряно-крапельним шляхом, відтак заразитися можна не лише при безпосередньому контакті з носієм, але й через предмети, яких торкалася інфікована людина.

Тож, дезінфекція, включно з елементарними правилами особистої гігієни, допоможуть вам вберегтися від небезпечної хвороби!

Департамент ЖКГ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: