Мапа порталу

Перший заступник міського голови Юрій Андрієнко провів зустріч з представниками експертної місії Академії Фольке Бернадотта

Миколаївська міська рада продовжує співпрацю з Академією Фольке Бернадотта (FBA) в рамках українсько-шведського проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні».

13 жовтня перший заступник міського голови Юрій Андрієнко провів зустріч з представниками експертної місії від FBA - Леннартом Даніельсоном, керівником програми реформування сектору безпеки в Україні, та Фрідою Габріельсон-Кьєль.

У зустрічі також брала участь начальник відділу  економічного аналізу та ефективного використання бюджетних коштів управління економіки та інвестицій міської ради Діна Шевченко.

Представники Академії Фольке Бернадотта наразі проводять аналіз стану реформування сектору безпеки в Україні. Заключний звіт буде оприлюднений 1 грудня і міститиме рекомендації щодо можливих сфер реформування сектору безпеки в Україні, які міг би підтримати уряд Швеції.

У ході зустрічі перший заступник міського голови Юрій Андрієнко та представники експертної місії обговорили питання щодо поточного стану справ у сфері реформування сектору безпеки в місті Миколаєві, а також вплив процесів децентралізації, які зараз відбуваються у державі, на цю сферу.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/folkebernadotta)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: