Мапа порталу

Усі сили на подолання наслідків стихії

Ввечері 25 лютого мер Миколаєва Олександр Сєнкевич провів чергову оперативну нараду щодо ліквідації наслідків негоди в місті. До обговорення долучилися заступники міського голови, керівники адміністрацій районів, департаментів та управлінь міської ради.

Протягом доби триває безперервна робота з усунення руйнівних наслідків стихії на території Миколаєва: відновлюють електро- та теплопостачання, прибирають повалені шквальним вітром дерева, збирають зламане гілля, уламки пошкоджених покрівель, парканів та ін. Залучено всі комунальні та аварійні служби, підрядні організації, допомогу надають навіть волонтери. Першочергова увага – усуненню небезпеки для життя та здоров’я містян.

Фахівці забезпечені всім необхідним, вистачає й паливно-мастильних матеріалів для техніки.

Сьогодні проведено попередній огляд зруйнованих покрівель житлового фонду, адміністративних будівель, закладів соціальної сфери та освіти.

Йшлося й про приблизні підрахунки збитків, завданих стихією міському господарству. На засідання виконкому міської ради в середу, 26 лютого, буде винесено проєкти рішень щодо виділення матеріалів з матеріального резерву міста Миколаєва для першочергових невідкладних робіт, а також коштів з резервного фонду міського бюджету для фінансування робіт з ліквідації наслідків стихійних явищ.

Після виконкому мер Миколаєва Олександр Сєнкевич надасть детальну інформацію про результати роботи з наведення ладу на території міста та попередні обсяги завданої стихією шкоди.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/2_2020/25022020_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: