Мапа порталу

Громадянам, які постраждали внаслідок аварії на Широкобальськом мосту, надана необхідна допомога

 Сьогодні, 7 жовтня, керівник міста Юрій Гранатуров у ході презентації нового флюорографа, встановленого у центрі первинної медико-санітарної допомоги № 2, розповів про те, яка допомога надана постраждалим у ДТП на Широкобальському мосту.

Юрій Гранатуров висловив глибокі співчуття рідним і близьким загиблих у результаті цієї трагедії. За словами керівника міста, постраждалим внаслідок цієї аварії була надана безкоштовна допомога.

Юрій Ісайович, зокрема, сказав:

- Жінці, яку доставили в ЛШМД і яка сильніше за інших постраждала, безкоштовно зробили магнітно-резонансну томографію, її забезпечили протишоковими препаратами. Частину препаратів ми викупимо, а частину надали. Ми повністю забезпечуємо лікування цієї жінки. Ми забезпечимо усім постраждалим реабілітацію. Я закликаю миколаївців допомогти - треба прийти на станцію переливання крові й здати кров.

Міський голова також звернувся до учасників передвиборчого процесу з проханням не піаритися на чужому горі.

Головний лікар лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Дем'янов додав:

- До нас у лікарню з аварії на Широкобальському мосту надійшло 9 чоловік. 4 людини були госпіталізовані, оскільки потребували стаціонарної допомоги. Найважчою за станом виявилася жінка з травмою   сектора верхньої кінцівки. Хвора на сьогоднішній день перебуває у стабільно  важкому стані. Вона поки знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги, проходить курс інтенсивної терапії після перенесеного геморагічного шоку. На даний час у лікарні швидкої допомоги залишаються 2 людини, постраждалі у цій аварії.

IMAGE FOLDER (/files/News/281)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: