Мапа порталу

Яскраво та зворушливо: в Миколаєві відбулось свято "День народження міста - день народження моєї сім'ї"

 В суботу, 14 вересня, в рамках відзначення 230-ї річниці заснування Миколаєва у Каштановому сквері відбулось яскраве та зворушливе свято "День народження міста - день народження моєї сім'ї". Воно об’єднало як миколаївців, які сьогодні вирішили поєднати свої долі, так і подружжя, що вже 50 років пліч-о-пліч йдуть по життю.

У цей день вирішили створити сім’ю Інна Паламарчук та Руслан Соловей, Анастасія Джанелідзе і Євгена Фугу, Лілія Красняник та Георгій Буров.  Відповідальна місія провести весільну церемонію дісталася міському голові Олександру Сєнкевичу.

- Дорогі молодята! Відтепер разом ви підете по життю, тож пройдіть цей шлях нерозлучно, так, як стоїте тепер перед громадою, у взаємній повазі, у шані людській! Будьте щедрі на любов, на  тихе, добре слово, любіть і поважайте один одного! Сьогодні, 14 вересня 2019 року, о 12:23, виконуючи почесну місію міського голови, я урочисто оголошую вас чоловіком і дружиною! – сказав Олександр Сєнкевич.

Після цього на сцену вийшли Юрій Тимофійович і Ганна Миколаївна. У цей день сім’я Щетиніних відзначає «золоте» весілля – вони вже 50 років разом долають труднощі та радіють життю.

- Ми бажаємо вам міцного здоров'я! Будьте для нас прикладом того, як потрібно поважати один одного, підтримувати, - звернувся до «золотих» ювілярів Миколаївський міський голова.

Під час свята також привітали багатодітні сім’ї. В деяких з них виховується понад 10 дітей! Таким є подружжя Єрмачкових – наразі вони виховують 11 дітей.

З нагоди свята щасливі миколаївські сім’ї отримали приємні подарунки від міста.

  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/140919)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: